Selecteer Pagina

Waterstofmedaille voor Battolyser

door | 21 dec, 2023 | Energie, Nieuws, Waterstof

Waterstofmedaille

Foto: Missie H2

Ceo Mattijs Slee van Battolyser Systems kreeg vorige week een gouden waterstofmedaille uitgereikt van Missie H2. Hij ontving die tijdens het Hydrogen Leadership Forum.

Missie H2 is een initiatief van Gasunie, Groningen Seaports, Port of Amsterdam, Remeha, Shell Nederland, Eneco, Toyota en Vopak om de mogelijkheden van waterstof in de energietransitie onder de aandacht te brengen. Battolyser Systems is producent van de Battolyser, een apparaat dan zowel waterstof kan produceren als energie opslaat. Bij de Magnum-centrale van RWE in de Eemshaven is dit jaar een eerste Battolyser geplaatst.

Waterstofmedaille

Eens in de zoveel tijd reikt Missie H2 een gouden waterstofmedaille uit aan een ‘inspirerende persoon’ uit de waterstofsector. Nadat deze eer eerder ten beurt viel aan onder meer Diederik Samsom, Marcel Galjee en Alice Krekt, werd vorige week Mattijs Slee tijdens het Hydrogen Leadership Forum onderscheiden. De zichtbaar verraste Slee zei het ontvangen van de medaille als een aanmoediging te zien om met Battolyser ‘impact te maken’.

Zie ook: Plannen voor groenewaterstoffabriek in Farmsum

 

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste industrienieuws uit de Eemsdelta direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Gelukt, je bent ingeschreven. Veel leesplezier!