Selecteer Pagina

Stichting Havendagen Delfzijl richt blik op 2025

door | 20 jul, 2023 | Nieuws

De volgende editie van de Havendagen Delfzijl staat gepland voor 2025. Volgens de organisatie moet het een ‘sprankelend en veelzijdig maritiem spektakel’ worden.

De Stichting Havendagen Delfzijl stelt zich als doel om bezoekers kennis te laten maken met het heden en de toekomst van de maritieme sector in de havenstad. Op het evenement vinden demonstraties plaats aan boord van schepen in de haven en kan men equipment bekijken dat voor de reparatie en het onderhoud van schepen en de installatie van windturbines op zee wordt gebruikt. Ook worden in het centrum van Delfzijl talentenjachten, seminars en optredens van artiesten gehouden.

Bij de vorige editie van de Havendagen in 2023 moest de organisatie rekening houden met de verbouwingsplannen rond het Molenbergplein. Hierdoor konden maritieme bedrijven minder veel schepen tonen. Desalniettemin zegt de Stichting Havendagen Delfzijl vol vertrouwen naar de toekomst te kijken. Zij zegt in 2025 weer een sprankelend en veelzijdig maritiem spektakel te willen neerzetten, dat goed aansluit op andere evenementen, zoals DelfSail 2024.

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste industrienieuws uit de Eemsdelta direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Gelukt, je bent ingeschreven. Veel leesplezier!