Selecteer Pagina

Oprichting stichting Werken in de Eemshaven

door | 9 nov, 2023 | Nieuws

Een groep bedrijven heeft de stichting Werken in de Eemshaven opgericht. Deze moet helpen werkzoekenden aan te trekken.

Bedrijven in de Eemshaven merken dat het steeds moeilijker wordt om vacatures in te vullen. Vooral voor mensen die niet uit de omgeving komen, is de Eemshaven ‘niet zichtbaar genoeg’, concluderen de bedrijven.

De oprichting van de stichting moet hier een einde in brengen. Door de handen ineen te slaan, hopen de bij de stichting aangesloten bedrijven de Eemshaven in beeld te brengen bij werkzoekenden uit de hele provincie. Via de website Werkenin deeemshaven.nl kunnen werkzoekenden vacatures van de aangesloten bedrijven inzien. Ook wordt door middel van gevelreclame in de binnenstad van Groningen de aandacht gevestigd op de mogelijkheden die het werken in de Eemshaven biedt.

De volgende bedrijven hebben zich aangesloten: Amasus Shipping BV, Argo Schoonmaakservice, Broekman Logistics, Buss Terminal Eemshaven, Collé Rental & Sales, Groningen Seaports, Holland Malt, Lubbers @Work, TKF, Wagenborg Stevedoring, Wijnne Barends Logistics, Daiwa Housing, Seaway7, Werkman Hoofcare, Holemans, Elzinga Groep, Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta, Gemeente Het Hogeland en 2 Uitzendbureau.

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste industrienieuws uit de Eemsdelta direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Gelukt, je bent ingeschreven. Veel leesplezier!