Selecteer Pagina

Eigen terrein in Eemshaven voor DHSS

door | 6 apr, 2023 | Nieuws

DHSS gaat een terrein van een hectare huren in de Eemshaven. Tot nu toe huurt het In de haven kantoren, een warehouse en 6.000 vierkante meter buitenopslag op het terrein van Bek & Verburg.

Groningen Seaports geeft de grond die door DHSS wordt gebruikt in erfpacht uit. De dienstverlener op het gebied van offshore hernieuwbare energie zal vanaf de nieuwe locatie offshore windactiviteiten ontplooien. Daarnaast blijft het bedrijf het terrein bij Bek & Verburg huren. Hierdoor beschikt DHSS straks over ongeveer twee hectare terrein in de Eemshaven. Volgens het bedrijf lopen de zaken dermate goed dat een uitbreiding gewenst werd.

DHSS is inmiddels vijf jaar in de Eemshaven gevestigd. “De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot een van de hoofdrolspelers in de logistieke dienstverlening ten behoeve van de offshore wind. Door middel van deze uitbreiding kunnen wij bouwen aan ons Logistics Business Center, waar veel vraag naar is. Duurzame efficiency opschalen in de keten is de sleutel, alsmede nauwe samenwerking met diverse stakeholders. Deze uitbreiding is een zeer welkome voor zowel ons als onze klanten”, verklaart commercieel directeur Tonnie Schuijl van DHSS.

In februari dit jaar nam Clarkson Port Services DHSS over.

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste industrienieuws uit de Eemsdelta direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Gelukt, je bent ingeschreven. Veel leesplezier!