Selecteer Pagina

Uitbreiding samenwerking in Moerdijk

door | 23 mei, 2024 | op Europoort Kringen

Foto: Mourik

Shell Chemicals Park Moerdijk en Mourik hebben hun samenwerking uitgebreid. Beide partijen hebben een meerjarig onderhoudscontract voor mechanische werkzaamheden ondertekend.

Op de locatie in Moerdijk heeft Mourik dagelijks 120 mensen aan het werk, die behalve mechanische werkzaamheden ook al jarenlang civiel, industrial cleaning en catalyst handling voor hun rekening nemen. Voor het uitvoeren van mechanische werkzaamheden hebben Mourik en Shell Chemicals Park Moerdijk recent een meerjarig onderhoudscontract getekend.

Partner in Moerdijk

Patric van Kaam, hoofd inkoop en contract holder bij Shell Chemicals Park Moerdijk, is enthousiast over de samenwerking. “Mourik is een belangrijke partner voor ons. We kunnen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een beroep doen op Mourik. We waarderen de samenwerking en kijken ernaar uit om samen verdere efficiencyslagen te maken, nu en in de toekomst.”

Werksfeer

“Mourik denkt mee en neemt initiatief. We zijn bovendien zeer te spreken over de vakkennis van de Mourik-medewerkers”, voegt Marcel de Vreede daaraan toe, maintenance manager bij Shell Chemicals Park Moerdijk. Site manager Mourik Mohamed Smaili verklaart: “Onze mensen werken hier graag en voelen zich verantwoordelijk voor ‘hun’ site. Het feit dat sommigen hier al tientallen jaren werken zegt genoeg over de kwaliteit van de werksfeer hier.”

Zie ook: Een nieuwe fase in Rotterdam

Nieuwsbrief

Wekelijks het laatste industrienieuws uit de Eemsdelta direct in je inbox? Meld je dan nu aan en blijf zo op de hoogte!

Gelukt, je bent ingeschreven. Veel leesplezier!